Estudio

Som un estudi creatiu, realitzem direcció d'art, identitat corporativa, comunicació gràfica, editorial, escenografia, pattern design, il·lustració, i projectes artístics.

La relación con nuestros clientes es cercana, nos gusta implicarnos en sus proyectos y conseguir un buen resultado.

Realitzem paral·lelament projectes personals que ens aporten llibertat creativa. Aquests exercicis ens permeten aplicar noves tècniques i resultats visuals per a futurs treballs.

Per a nosaltres és important aconsellar als nostres clients i donar-los suport per aconseguir projectes professionals i contemporanis.

RAÚL RAMOS

Dissenyador gràfic, va estudiar a l'escola BAU de Barcelona, i va completar la seva formació amb un postgrau d'Estratègia i creativitat interactiva ECI, a la UAB.

En acabar els seus estudis el 2005, va iniciar la seva carrera com a freelance, i l'any 2008 va decidir crear l'estudi Cocolia.

El 2009, juntament amb David D'Eboli va fundar Blanc, Festival de Disseny Gràfic de Catalunya. Un format d'activitats, tallers, conferències i classes magistrals sobre tots els aspectes que preocupen als dissenyadors gràfics.

Ha format part de diversos jurats, entre ells els Premis LAUS.


pinkmorro.com

COLABORADORES

Fran López - Disseny gràfic
Rubén & Juanjo - Programació
David D'Eboli - Programació
Marc Bordons - Fotografia
JM Peñalver - Fotografia
Lovenenoso - Fotografia
Rebeca & Ori - Audiovisual
Fran - Audiovisual
Yago - Audiovisual
Mágoz - Il·lustració

MIREIA RUIZ

Dissenyadora gràfica, va estudiar a l'escola BAU de Barcelona. Després de formar part de DGestudio, es va unir a Cocolia, on es va fer càrrec de la direcció d'art d'aquest. Avui dia, al costat de Raúl, dirigeixen l'estudi en harmonia.

Actualment imparteix classes d'Il·lustració aplicada a la identitat corporativa", a l'escola IDEP, en el postgrau d'Il·lustració aplicada al disseny.

El 2012 ha format part del jurat de PFC de Disseny Gràfic a l'escola BAU.

Combina la seva professió de grafista amb la il·lustració, amb la qual ha participat en diferents projectes artístics i creatius.


mireiaruiz.com

CLIENTES

Absolut
Adidas
Ajuntament de Barcelona
Aymé
Bekinsale
Blanc Festival
Bolsillo
Cervezas Alhambra
Clipper
Kalise
La Sala, Centre d'Art 
Letter Cotton
Morillas
Museo Picasso
Pacific & Co
Paez
Perrier
Pompeii
Puig
Pull&Bear
Surf House Barcelona
The Beauty Makers
Tous
Una