AVANT GARDE

  • AVANT GARDE
  • AVANT GARDE

Direcció d'art per a la portada del disc AVANT GARDE, projecte de Sule B, Tutto Vale i A. Rock. Un àlbum que explora nous sons i estructures, barrejant gèneres com el indie i l'electrònica amb el rap.

Fotografia: Denisse Garcia www.denissegarcia.comPoetes del Llenguatge de la il•lustració gráfica amb una imatge central amb eixos fonamentals de composició i concepte fusió de formes .Tracta les formes de la naturalesa per mitjà de figures geomètriques, fragmentant les línies i de superfícies gràfiques, orgàniques, inertes alhora estàtiques i de moviment alhora.

Aquesta descomposició de la forma múltiple s'uneix en una sola forma central al seu entorn .Ja no existeix un punt de vista únic. Una nova “Avantgarde fusió central, una embranzida cap als límits del que s'accepta com la norma creativa, en la forma de plànols i volums, creant un ens únic en un sol plànol visual.
El disseny és una forma de discutir la societat, la política, el menjar i el disseny mateix". Un bon treball de recerca de fusió compositiva, color, arrogància visual de formes, i comunicació no verbal del que nosaltres som com imatges de nosaltres mateixos.

COMPARTIR FB

TWEET